23-01-2008, 20:59
|
#10 (permalink)
|
|
KoooooLpa
Tecrübe Puanı: 11 
|
Tam da istediğimiz anda, planladığımız gibi başladı onunla maceramız. Ve hamileliğim boyunca da bana hiç sorun yaşatmadı bebeğim. Uslu uslu, doktorumuzun söylediği tarihi bekledi; sanki biliyormuş gibi…
Hamileliğim son derece kolay geçti. Bebeğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyordum. Tabi benimle beraber biricik eşim ve ailem de.
Son ayımıza geldiğimizde kız kardeşimin nişanı vardı ve benim bu kadar hareketli olmam karşısında tüm sülale şaşkına dönmüştü. Hatta oğlumla beraber göbek bile atmıştık 
Neyse, en sonunda o gün gelmişti ve ben ne kadar soğukkanlı görünmeye çalışsam da heyecandan ölüyordum. “Acaba bebeğim kime benziyordu, acaba sağlıklı bir şekilde doğum gerçekleşecek miydi, acaba bebeğim gelişimini tamamlayabilmiş miydi, gözden kaçan bir şey var mıydı, acaba çantada unutulmuş bir şey olabilir miydi?..” gibi sorular zihnimi kurcalarken; sabaha kadar uyuyamadım tabi ki.
Sabah kahvaltı yapmadan gideceğim için, bu arada kuaföre gidip oğlum için hazırlanmak istedim. Biliyorsunuz ilk izlenim çok önemlidir.
Hazırlandıktan sonra saat 12.00 gibi hastaneye gittik. Kontrollerden sonra saat 13.00’te doğuma girdim. Sezaryen olduğu için ben geç çıktım ama bebeğimi 15 dakika sonra çıkartmışlar doğumhaneden.
Babasının ilk tepkisi “ya oğlumu başka bir bebekle karıştırırlarsa” olmuş. Çok güldük daha sonra ama heyecandan ne yaptığını bilmez bir haldeydi.
Şimdi oğlum 8 aylık kocaman bir delikanlı oldu. Her şey o kadar çabuk geçti ki...
Bu zorlu sürecimde engin bilgilerini benden esirgemeyen anneciğime, her ihtiyacımız olduğunda yanı başımızda bulduğumuz ve tüm doktor kontrollerimizde bizi yalnız bırakmayan biricik babama, kendi çocuğu olsa bu kadar çok sevebileceğine inandığım mercimek ağacım Öznur’cuğuma ve en önemlisi hayatını benimle paylaşan, en zor anlarımda yanımda olan, beni sevdiğine yürekten inandığım, benim hem sevgilim hem dostum olabilmeyi başarmış olan canımın içi biricik eşime, son olarak da hayatıma anlam kattığı, yaşama bakış açımı değiştirdiği için hayatım oluveren Kudret Melih’çiğime sonsuz teşekkürler…
Tabii ki rabbime bana bu kadar güzelliği bir arada yaşattığı, böylesi tatlı bir aile verdiği, kendi ailemi kurmama izin verdiği, dünya iyisi bir eş ve şirin mi şirin bir bebek verdiği için binlerce şükürler olsun...
Allah tüm isteyenlere versin, kimsenin kucağını boş, evini yarım, evliliğini eksik bırakmasın inşallah...
Herkese mutlu, sağlıklı günler…
Özlem Kutluer
Kiminizin kaLbi,
Kiminizin ruhu yok..!
birR çıqLıK buLsamM ! hiç sSusmayanN , yaDa biR cümLe beniİ anLatanN !
|
|
|