Merhaba adım Sibel Göç, 29.10.1979 İstanbul doğumluyum.
Büyük oğlum Ömer Faruk’un kardeş isteği üzerine 2. bebeği yapmaya karar verdik. 2004 yılı eylül ayında başlayan heyecanlı serüvenimiz, 14 Mayıs cumartesi sabahı güzel bir sonla bitecekti inşallah.
Çok hafif sancıyla beraber, birazcık da suyum gelmişti. Eşim hemen kahvaltı masasını hazırladı. Aceleyle kahvaltımızı ettik. Doktorumu aradığımızda doğum zamanımın geldiğini söyledi.
Hastaneye doğru yol aldık. Doktorum ilk muayenemi yaptıktan sonra, 4cm açılma olduğunu söyledi. Beni doğumhaneye aldılar. Lavman yapıldı. Daha sonra serum verilmeye başlandı. Sancım olmadığı için suni sancı vermek zorunda kaldılar.
Saat tam olarak 11:00 idi. Sancılarım yavaş yavaş artmaya başlamıştı. Daha sonra annemi yanıma aldılar. Zaman ilerledikçe sancım çoğalıyor, açılmalarım artıyordu.
Saat 13:00’ü gösterdiğinde, çok şiddetli bir sancım oldu. Hemen doğum odasına alındım. Saat 13:13’te bebeğim canım YUSUF’umu dünyaya getirmiştim.
Hemşire hemen sarıp yanıma getirdiğinde gözlerim yaşardı. 2.kez anne olmanın sevincini yaşıyordum. Çünkü o benim içinde büyümüştü ve onu dünyaya ben getirmiştim. Bu çok gurur verici olaydı benim için.
Bebeğim 50cm boyunda, 3.540 kg ağırlığında, normal doğumla doğdu. Şu an 11 aylık.
Çocuklarımı çok ama çok seviyorum. Allah tüm bebek sahibi olmak isteyenlere, bu kutsal duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah...
Sevgilerimle,
Sibel Göç
Kiminizin kaLbi,
Kiminizin ruhu yok..!
birR çıqLıK buLsamM ! hiç sSusmayanN , yaDa biR cümLe beniİ anLatanN !
|